Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Flopro SoftFlo vandingslanse

  • Perfekt til at vande hængeampler
  • Lavet af høj-kvalitets ABS materialer
  • 100% kompatibel med alle vandmærker

Angiv antal

Samlet pris

499,95 kr.

Flopro SoftFlo vandingslanse

SoftFlo vandingslansen er perfekt til at vande dine hængeampler, højere siddende krukker, planter og alt i mellem.

Lansen har en unik funktion, der blander vandet med luft, således at jorden omkring dine planter ikke rykker for meget på sig, og at dine planters rødder forbliver beskyttet.
Vandingslansen er designet til at vande jorden og ikke planternes blade, således at de ikke lider af skoldning på de meget varme sommerdage.

Vandingslansen er udrustet med fire forskellige vandingsindstillinger der alle er nemme at skifte i mellem, og gør alle opgaver i haven til en leg.
Lansen kan benyttes til alt fra at vande ampler og krukker til blomsterbede og grøntsagsbede, bilen og dens hjul samt dine haveredskaber.

Vandstyrken er nem og hurtig at justere med tommelfingeren på håndtaget, således at du kun behøver en hånd til vandingen.

Størrelse 1/2"

Vanding af haven 

For at give planterne de bedst mulige betingelser i haven, skal vandingen være i orden. Der findes meget forskelligt vandingsudstyr og forskellige vandingssystemer, der gør det nemt for dig at vande dine planter i de rette mængder. 

Grundlæggende har vi 3 vandingssystemer man kan bruge til automatisk vanding: sprinkleranlæg, siveslange, drypslange.

Sprinkleranlæg og havevander bruges primært til større bede eller til køkkenhaven.
Siveslange bruges primært til hække, men kan fx også bruges ved plantning af træer, under græsset hvis man udlægger rullegræs mv.
Drypslange bruges fx rundt ved større buske hvor bladmassen blokerer for sprinkler, på terrassen til vanding af krukker, til større træer der er plantet.

Kan systemerne kombineres?

Man kan fint kombinere vandingssystemerne, så man fx har nogle dryppinde og sprinklere på samme hovedstreng.

De fleste vælger den lette løsning hvor man i starten af vandingssystemet kobler sammen med sin almindelige haveslange og tænder for vandet, når bedet trænger til vand.

Er man til det automatiske, anbefaler vi et vandingsur, der kan programmeres, så det dækker ens vandingsbehov. Da slangerne er fuldt vinterhårdføre, kan man have et fast havevandingsanlæg som er klar til at vande efter behov, eller blot koble dette på i perioder, hvor der holdes ferie mv.

Sikker og vandbesparende vanding.

Produkterne fra Netafim giver en præcis og kontrolleret vandmængde pr. time. De er meget vandbesparende og udgiften tjener sig derfor hurtigt hjem.
Siveslangerne er fuldt vinterhårdføre, og kan derfor være monteret året rundt.

Siveslanger, dryppinde og sprinklere.

Systemet består af 3 vandingssystemer man kan bruge til automatisk vanding: 

  • Siveslange
  • Sprinkleranlæg
  • Drypslanger

Siveslange bruges primært til hække, men kan f.eks. også bruges i det ofte tørre staudebed.
Sprinkleranlæg bruges hvor der er behov for at vande større flader med lav bevoksning eller under træer.
Drypslanger bruges f.eks. omkring større buske, hvor bladmassen blokerer for sprinkler, på terrassen til vanding af krukker, i højbede eller til vanding i drivhuset.