Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Turfline® Grass Fix

  • Græsfrø med gødning til hurtig reparation.
  • Forny din plæne hurtigere.
  • S-mærket kvalitets græsfrø

Tilbehør
  • 299,00 kr.
  • 299,00 kr.
  • 69,95 kr.
  • 1.499,00 kr.
  • 44,95 kr.
  • 599,00 kr.

Angiv antal

Samlet pris

99,95 kr.

Turfline® Grass Fix

Turfline Grass Fix er særlig god til eftersåning i eksisterende plæne. Hver enkelt frø er beklædt med afspændingsmiddel (Acclerator) samt gødning (SeedBooster) med præcis den mængde næring, frøet har brug for under etableringen. De coatede græsfrø sikrer dig en hurtig, sikker og stærk etablering, når du eftersår. 

1 kg Turfline Grass Fix rækker til 50 m2.


Nyt liv til din græsplæne

Reparer din hullede og tynde græsplæne i én arbejdsgang med Turfline Grass Fix, som indeholder SeedBooster.

SeedBooster er et koncept, hvor hvert enkelt græsfrø er pakket ind i en skal af gødning med præcis den mængde næring, der er nødvendig for spireprocessen. De små energipakker hjælper græsfrøet med at etablere sig hurtigere. 

En enkelt eftersåning med Grass Fix med SeedBooster giver op til 30 % flere græsplanter og en tættere plæne, end hvis du spreder frø og gødning hver for sig. Du får altså mere grøn plæne ved mindre arbejde - og du får det hurtigere.Efterså i forår og/eller efterår

Nye græsplanter skal have vand og lun jord. Derfor får du det bedste resultat ved at efterså i april/maj eller august/september.

Klip plænen helt kort

Indstil plæneklipperen på laveste klippehøjde, så græsset bliver så kort som muligt.

Skab luft i bunden

For at gøre plads til de nye frø skal du fjerne mos, afklip, tørre planterester og lignende i plænen. Det kan du gøre med en græsrive – eller endnu bedre med en vertikalskærer (plænelufter/mosfjerner), som du kan leje eller købe i planteskoler og byggemarkeder. Husk at knivene kun lige akkurat må røre jorden. Fjern så alt løst materiale fra plænen.

Fordel de nye frø

En jævn fordeling af frøene giver en tæt plæne. Brug gerne en spredevogn hvis du har et større areal.
Det er en god idé at give hele plænen ekstra næring samtidig med, at du eftersår. Det giver både nye og gamle planter ekstra grokraft.

Efterså og gød mindst én gang om året

På den måde holder du plænen smuk som ny år efter år.


S-mærkede sorter

Alle græssorterne i Turfline-blandingerne er ”S”-mærket. Det betyder, at sorten er officielt afprøvet gennem 3 år af Landbrugsstyrelsen (Plantedirektoratet) for bl.a. slidstyrke, tørketolerance, skudtæthed og sygdomsresistens.
Kun sorter der er bedre end eksisterende plænesorter på markedet, opnår at blive S-mærket.

S-mærket er din sikkerhed for en gennemprøvet og dokumenteret god plænekvalitet.  

Grøn magi med Quick Action® 

Brug mindre tid og færre penge på pleje af din plæne med Quick Action® græsfrø. Pga. røddernes hurtige og kraftige vækst, kommer plænen sig hurtigere efter tørke. Quick Action® er desuden sygdomstolerant.
Tilsammen giver det et stærkt fundament for en flot, grøn græsplæne.


Få en sund græsplæne med de rigtige græsfrø

Måske døjer du også med mos og huller i græsplænen, det er der rigtig mange der gør og løsningen skal ofte findes i græsfrø. Hvis man anlægger en helt tæt græsplæne, så mindsker man mossets levevilkår. Men det er alt afgørende at man bruger græsfrø i høj kvalitet, så sikrer man at de også vokser op og ikke dør. 

Der findes mange forskellige slags græsfrø bl.a. findes der græsfrø særligt til prydhaver, græsfrø til anlægning af nye græsplæner, græsfrø med micro-kløver og græsfrø til eftersåning. Alle er blandinger der er lavet til specifikke formål og derfor får man også en helt optimal blanding og det afspejler sig i resultatet 

Når du køber græsfrø hos Plantetorvet får du kvalitetsgræsfrø der sikrer en flot og ensartet græsplæne. Vi sidder klar til at hjælpe og rådgive dig, så du får de rigtige græsfrø til din græsplæne.

Hvor mange kilo græsfrø skal du bruge?

Alt efter hvilken kvalitet og hvad mærke græsfrø du vælger, så er rækkevidden meget forskellig. Nogle af de meget billige græsfrø, rækker ikke ret langt og derfor ender du ofte med at bruge 2 eller 3 gange så mange kilo græsfrø, end hvis du køber en god kvalitet som Turfline. 

De fleste Turfline græsblandinger rækker omkring 40-60 m2 pr. kilo, så der får du en rigtig pæn rækkevidde og samtidig med det, en flot tæt græsplæne da langt de fleste frø i græsplænen overlever. Det er vigtigt, når du sår din nye græsplæne, at du holder jorden fugtig og ikke gøder for meget, før græsfrøene har sat sig og skudt de første spæde skud, det bedste tidspunkt for anlægning og såning af græsfrø er når jorden ikke er for varm eller kold. Oftest er august/september gode måneder at så græsfrø i. 

Vi anbefaler også

Plænegødning NPK 10-2-13 (+1) - organisk

Plænegødning NPK 10-2-13 (+1) - organisk

Plænegødning NPK 10-2-13 (+1) - organisk 15 kg

Fra

249,00 kr.
Vertigazon Plænekur NPK 6-1-17 (+2)
Bestseller

Vertigazon Plænekur NPK 6-1-17 (+2)

Vertigazon plænegødning NPK 6-1-17 (+2) 15 kg

Fra

269,95 kr.
Havens Perlekalk 15 KG.

Havens Perlekalk 15 KG.

Havens perlekalk 15 kg.

Fra

59,95 kr.
Plænedress fra Champost
Fragtfri

Plænedress fra Champost

Plænedress fra Champost 900 liter,- bigbag p, Big-bag 900 liter

1.499,00 kr.
Handske MaxiFlex - Ultimate
Bestseller

Handske MaxiFlex - Ultimate

Handske MaxiFlex - Ultimate Str 6

Fra

39,95 kr.
Gødnings,- Salt spreder 27 liter
Bestseller

Gødnings,- Salt spreder 27 liter

Gødnings,- Salt spreder 27 liter

599,00 kr.