GARDENA MultiControl Vandingscomputer

/ GARDENA MultiControl Vandingscomputer er på nuværende tidspunkt ikke på lager.

Jeg er interesset i at få at vide når denne vare igen er til salg.


Du vil modtage en e-mail så snart produktet igen er til salg.

GARDENA MultiControl Vandingscomputer

Vores GARDENA Vandingscomputer C 1030 plus fastgøres til hanen og styrer din automatiske havevanding via eksempelvis sprinklere, drypvandingssystemer som Micro-Drip-systemet eller vores GARDENA Sprinklersystem.

Det er nemt at programmere vandingstiderne: Betjeningsenheden har et stort og tydeligt display, der kan tages af for at gøre det endnu nemmere at programmere. Displayet viser klart og tydeligt hvilke handlinger, der skal udføres for at programmere enheden. 

Det er nemt at angive de ønskede data med den store, brugervenlige drejeknap. Der kan vælges op til tre vandingsintervaller med en varighed på hver 1 minut til 7 timer og 59 minutter hver dag. Yderligere fleksibilitet: Der kan også frit vælges, hvilke dage der skal vandes. Ønsker du at spare mest muligt på vandet, kan der tilsluttes en GARDENA

Fugtighedssensor. Det er også muligt udelukkende at anvende sensorbaseret styring via en fugtighedssensor. GARDENA Vandingscomputer C 1030 plus bruger et 9 V alkaline-batteri (medfølger ikke). Batteriet sikrer stabil drift i ca. ét år. Den indbyggede niveauindikator viser, hvornår batteriet skal udskiftes.

  • Op til 3 Vandingscyklusser om dagen
  • Vandingsvarighed 0t 1min - 7t 59min
  • Vandingshyppighed Hver 8, 12, 24 timer, hver 2., 3. eller 7. dag eller individuel udvælgelse af vandingsdage
  • Sensortilslutning
  • Energiforsyning 1 x 9 V alkaline-batteri (medfølger ikke)
  • Gevind Til haner med 21 mm (G 1/2), 23 mm (G 5/8), 26,5 mm (G 3/4) og 33,3 mm (G1) gevind
  • Driftstryk 0,5-12 bar