Smarte, kvalitets letvægts havekrukker til haven

Link til krukker på tilbud

Hvad enten du er til flotte italienske krukker eller tyske kvalitetskrukker, finder du det her. Vores to leverandører har mange års erfaring, og du er garanteret et produkt i topkvalitet.

Lechuza er et tysk mærke, der er produceret af mændene bag Playmobil. Krukkerne er lavet af et let, og kraftigt plastmateriale og har et smart selvvandingssystem. De kan stå både ude og inde. Se alle produkter fra Lechuza her.

Krukkerne fra Marchioro er italienske letvægtskrukker, der kan monteres med hjul, og derfor let kan flyttes rundt. De skal fortrinsvis placeres ude. Se hele sortimentet af Marchioro krukker her.

Inspiration til tilplantning

Haveinspiration's artikler:

Vinterbeskyttelse af krukker

Når du har planter i krukker, er det en god ide at vinterbeskytte dem med vintermåtter og fiberdug. For at frostsikre dine krukker, skal vandet kunne drænes fra. Det er derfor vigtigt at lave et hul i bunden af krukken, så vandet kan drænes fra.

Athos - Krukker til rumdeling

Kunststof plantekasse/rumdeler I Terracotta farve model Athos  Perfekt til at opdele terrassen i mindre rum, flyttes let rundt hvis den monteres med hjul. Letvægtskrukker fra Italien Stort udvalg af It... Læs mere her »
Vælg mellem 5 varianter og se pris, minimum antal og leveringstid nedenfor

Antal

Samlet pris for 1 stk:

Balconera - Altankasse

Vælg mellem 2 varianter og se pris, minimum antal og leveringstid nedenfor

Antal

Samlet pris for 1 stk:

Espalier passer til Bora 42

Vælg mellem 1 varianter og se pris, minimum antal og leveringstid nedenfor

Antal

Samlet pris for 1 stk:

Espalier passer til Bora 100

Vælg mellem 1 varianter og se pris, minimum antal og leveringstid nedenfor

Antal

Samlet pris for 1 stk:

Bora - Selvvandende krukker

Flot plantekasse, med mulighed for at montere espalier. Bliver leveret i samlesæt. Letvægtskrukker fra Italien Stort udvalg af Italienske Krukker. Nyhed på Plantetorvet.dk. Med eneforhandling for ... Læs mere her »
Vælg mellem 3 varianter og se pris, minimum antal og leveringstid nedenfor

Antal

Samlet pris for 1 stk: