Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Vertigazon Plænekur NPK 6-1-17 (+2)

Vertigazon plænegødning NPK 6-1-17 (+2)

  • Organisk plænekur, der giver et boost til din græsplæne
  • Giver græsset de bedste betingelser
  • Hæmmer mosdannelse
Mængderabat
Antal Pris
Fra 1 stk. 299,00 kr.
3 stk. Spar 19,05 kr./stk. 279,95 kr.
5 stk. Spar 29,05 kr./stk. 269,95 kr.

Angiv antal

Samlet pris

299,00 kr.

Hvor meget skal du bruge? Beregn antal
kvadratmeter
Anbefalet antal pr. kvadratmeter er 0.01 stk..

OSMO Vertigazon - Organisk plænekur

Få græsset til at gro, og mosset til at forsvinde. 

Osmo® Vertigazon er en organisk baseret plænekur med tang, tilsat komposterende bakterier og med et højt indhold af magnesium, der giver flot mørkegrønt græs. Plænekuren er baseret på en miljøvenlig og organisk NPK-gødning, der virker skånsomt på græsset. Du kan også anvende Vertigazon som en forårs- og efterårsgødning til græsplænen.

Den granulerede plænekur er langtidsvirkende, og græsplænen får tilført de nødvendige næringsstoffer for optimal vækst, farve og sundhed. Den særlige sammensætning af kuren med et højt indhold af kalium giver græsset optimale betingelser. De komposterende bakterier hjælper med at omdanne ophobede organiske rester fra rødder, plæneklipning og dødt mos i græsplænen til næringsstoffer.

Osmo® Vertigazon giver ikke misfarvning af fliser, beton eller terrasser. Misfarvning kan typisk forekomme ved anvendelse af produkter med jernvitriol/jernsulfat, som dog ikke indgår i Vertigazon.

Kontinuerlig brug af organisk gødning medvirker til, at man får en sund og stærk græsplæne, der har modstandskraft overfor invasion af mos og ukrudt, samt slitage og tørke.

Anvendelse som plænekur:

Fra april måned kan Vertigazon anvendes som en plænekur. Produktet bør ikke tilføres plænen i kolde perioder, dvs. hvor jordtemperaturen er lavere
end 10 ° C, da jordens og græssets mikroliv ikke vil blive stimuleret optimalt. Brug derfor Vertigazon, når lufttemperaturen er højere end 12-14 ° C.

Dosering som plænekur:

15 kg pr. 100 m2 (1 sæk rækker til 100 m2 plæne).

Det får du med Osmo® Vertigazon Plænekur:

  • Komposterende bakterier, der hjælper med omsætning af organisk materiale i plænen
  • Magnesium, som giver en flot dybgrøn farve på plænen
  • Organisk næring med langtidsvirkning
  • Et miljøvenligt gødningsprodukt.

Nyttige tips:

En stærk og sund græsplæne opnås bedst ved god pleje og regelmæssig gødskning med organisk gødning. Vi anbefaler at anvende Vertigazon Plænekur 1-2 gange om året. Derefter anvendes Osmo® Universal Plænegødning 2-3 gange med 4-6 ugers interval. Til god pleje hører også eftersåning med nye græsfrø.


Dosering: 
Udbring 2 kg gødning pr. 100 m² i april, juni og august. Fjerner du altid græsafklippet, skal du også give græsplænen 2 kg pr. 100 m² i juli.
Ved nysåning anvendes 4 kg pr. 100 m².

Husk at sprede gødning på tørt græs for at undgå at svide græsset – men gerne med udsigt til regn. Undlad at lukke kæledyr ud på græsplænen indtil gødningen er opløst.

Vi anbefaler også

Handske MaxiFlex - Ultimate
Bestseller

Handske MaxiFlex - Ultimate

Handske MaxiFlex - Ultimate Str 6

Fra

39,95 kr.
Gødnings,- Salt spreder 27 liter
Bestseller

Gødnings,- Salt spreder 27 liter

Gødnings,- Salt spreder 27 liter

599,00 kr.