Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Grow it - Tomat væksthus

Tilbehør
 • 74,95 kr.
 • 189,95 kr.
 • 129,95 kr.
 • 49,95 kr.
 • 1.849,00 kr.
 • 299,00 kr.

Angiv antal

Samlet pris

495,00 kr.

Grow it - Tomat væksthus

Dette premium tomat væksthus er perfekt til at dyrke tomater direkte fra din plantesæk, potter eller kapillærkasse.
Det tykke og holdbare PE-cover er fantastisk til at beskytte dine tomater såvel som agurker, auberginer og peberfrugter.

Tomat væksthuset har også fremragende ventilation med lynlås foran, samt ekstra højde fra det skrå tag, som giver dine planter mulighed for at vokse sig høje og stærke.

 • UV resistent og forstærket PE.
 • Indbygget lommer som kan fyldes med sand for at give ekstra stabilitet.
 • Stellet er beskyttet indvendigt og udvendigt mod rust.
 • Der er lavet huller i toppen og i siden til plantestøtte/ bambuspinde.
 • Væksthuset er let at samle og kan gøres helt uden værktøj.

Dimensioner

Højde: 149 cm
Bredde: 100 cm
Dybde: 40,5 cm


Brugervejledning

Saml ved hjælp af den medfølgende vejledning, og brug velcrobåndene til at fastgøre dækslet til rammen.

Hvis du bruger plantesæk;

 • Start med at ryste plantesækken, indtil komposten har løsnet sig.
 • Klip langs de stiplede linjer på toppen af pakken for at vise 3 plantehuller.
 • Tilsæt cirka 7 liter vand.
 • Placer dine planter i plantehuller og tryk komposten fast omkring hver plante.

Plantestøtte:

 • Brug bambusstokke til at støtte dine planter, mens de vokser.
 • Placer stokke ved siden af hver plante og pas på ikke at beskadige planterødderne.
 • Træn hovedstammen op langs stokken, fastgør med bindetråd, plantestrips eller planteringe. Vælg bindetråd der ikke beskadiger stilken, såsom Softbinder eller gummibelagt bindetråd.
 • Når tomatplanterne begynder at vokse, fjernes alle sideskud mellem bladet og hovedstammen.

Vanding:

 • Hold jorden fugtig, lad den aldrig tørre ud.
 • Skær om nødvendigt drænspalter i siden af plantesækken for at forhindre, at den bliver vandfyldt i vådt vejr.
 • Vand ofte i varmt vejr.


Stort udvalg af drivhuse og vægdrivhuse 

Vi har et af Danmarks største udvalg af drivhuse. Uanset om du har en lille eller stor have, har vi billige drivhuse i forskellige størrelser, der passer ind i netop din have. Så går du med drømmen om, at kunne dyrke dine egne grøntsager? Tag et kig på vores mange drivhusmodeller og find det drivhus, der matcher dine behov og ønsker. Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte vores gartnere i kundeservice.

Er du i tvivl om, hvilket drivhus der passer til din have? Så læs med her, hvor vi har samlet en guide til dig, der skal vælge det helt rigtige drivhus. 

Stort drivhus, lille drivhus eller vægdrivhus? 

Dit drivhus skal passe til dit behov. Vi har små og store drivhuse, der kan passe ind i din have uanset, hvor stor eller lille den er. Har du plads til et stort drivhus, er det værd at overveje. Det er nemlig blevet meget populært at anvende sit drivhus som en kombination af dyrknings- og opholdsrum. Med et stort drivhus vil du have plads til et lille bord og et par stole, så du kan nyde synet af haven i læ og tørvejr, drikke en kop kaffe eller læse en god bog.

Men selvom du har en lille have skal du ikke holde dig tilbage. Du kan købe drivhuse i alle størrelser - også et lille drivhus eller et minidrivhus, der passer perfekt ind i netop din have.  Du kan også finde vægdrivhuse, hvor drivhuset bliver sat på muren af dit hus. Denne type af drivhus er særlig relevant til små haver. 

Glas eller polycarbonat?

Når du skal vælge drivhus til haven, kan du enten vælge drivhus af glas eller polycarbonat. Men hvad skal du vælge? Nedenfor guide vi dig igennem de forskellige varianter, så du kan tage en velovervejet beslutning.

Drivhus med polycarbonat 

Fordele ved polycarbonat: Polycarbonatplader har en bedre isoleringsevne end glas, og drivhuset kan derfor være billigere at opvarme, hvis dette er nødvendigt. Polycarbonat er desuden slagfast, hvilket gør det holdbart og nemmere at montere.
Lyset dæmpes gennem polycarbonat, hvilket nedsætter nødvendigheden af afskærmning, hvis drivhuset er placeret meget solrigt.

Ulemper ved polycarbonat:  Den største ulempe er det væsentligt reducerede udsyn, hvis du ønsker at benytte dit drivhus til ophold og f.eks. sidde og nyde udsynet over haven. Derudover er drivhuse med polycarbonat dyrere end drivhuse med glas. 

Drivhus med glas

Fordele ved drivhus af glas: Den største fordel ved glas i drivhuset er, at glas er helt klart. Dette er rart, hvis du også benytter dit drivhus til afslapning med udsigt over haven. Det er samtidig en fordel, hvis dit drivhus er placeret lidt skyggefuldt, da der herved opnås bedre lysforhold for planterne.

Ulemper ved drivhuse af glas:  Glas kan gå i stykker.  Glas er helt klart, hvilket betyder, at du måske er nødt til at foretage nogle skyggeforanstaltninger for, at planterne ikke bliver svedne i meget solrigt vejr.

Ventilation i drivhuset er vigtigt 

Jo flere ventilationsmuligheder, jo bedre. I alle vores forskellige drivhusmodeller kan du eftermontere oplukkelige vinduer, men det er meget lettere at sætte dem i, når du i første omgang samler selve drivhuset.
For optimal udluftning er det altid en god ide at montere automatiske vinduesåbnere, som åbner og lukker vinduerne alt efter temperaturen inde i drivhuset. Dette letter arbejdet med drivhuset, og sikrer en mere jævn temperatur. 

Der har været delte meninger om, hvorvidt vinduesåbnere bør afmonteres om vinteren, men dette er ikke nødvendigt. Den voks der er inde i cylinderen kan sagtens klare frostgrader. Men vær opmærksom, hvis vinduerne fryser fast og vinduesåbneren forsøger at åbne dem, så kan cylinderen revne.

Har du brug for endnu mere udluftning, er Solarfan en god løsning. Dette er en solcelledrevet ventilator til montering i stedet for et tagvindue

Skal drivhuset have en sokkel?

Der behøver ikke nødvendigvis være en sokkel under drivhuset, men der er mange fordele forbundet med det. En stålsokkel er let at samle, let at få i vater og det er forholdsvist let at få krydsmålene til at være ens, dette er vigtigt for at resten af samlingen af drivhuset forløber uden problemer. Desuden giver en stålsokkel ekstra højde til hele drivhuset.
Derfor anbefaler vi, at du monterer dit drivhus på en stålsokkel.Vi anbefaler også

Plantesæk fra Champost
Bestseller

Plantesæk fra Champost

Plantesæk fra Champost 50 liter sække

Fra

59,95 kr.
Selvvanderkasse
Bestseller

Selvvanderkasse

Kapillærkasse 85 x 45 x 29 cm. (LxBxH)

Fra

169,95 kr.
Tomatpotte 12 liter

Tomatpotte 12 liter

Tomatpotte inkl espalien

129,95 kr.
Bindetråd - gummibelagt

Bindetråd - gummibelagt

Twisty tie 7m, Ø5,4 mm

49,95 kr.
Drivhusmuld
Fragtfri

Drivhusmuld

Drivhusmuld Big-bag 1500 liter

1.849,00 kr.
Automatisk vinduesåbner - Univent
Bestseller

Automatisk vinduesåbner - Univent

Automatisk vinduesåbner - univent

299,00 kr.