Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Vaso Liscio - Underskåle

  • Stilrene og praktiske underskåle
  • Lavet af 100% genanvendeligt plast
  • Passer til Vaso Liscio Ø35
Tilbehør
  • 349,00 kr.

Angiv antal

Samlet pris

69,95 kr.

Vaso Liscio Doppio Bordo - Underskåle

Vaso Liscio underskålen, er en stilren og praktisk underskål, designet og produceret i Italien.

Underskålen er lavet af genanvendeligt plast og genbrugsplast, ved hjælp af de nu 28 maskiner, som IDeL har til at producere krukkerne og underskålene. Alle firmaets maskiner er designet til at bruge så lidt energi som muligt, hvorfor IDeL er det førende firma inden for innovative og bæredygtige krukker.
IDeL blev grundlagt af Osvaldo Desideri i 1950'erne, og har siden udviklet, udbygget og produceret tusindvis af krukker, både til private og til professionelle.

IDeL's designere arbejder hver dag på at udvikle nye designs, funktioner, former og farver, som passer til nutidens trends.

Mål:
Vaso Liscio underskålen kan fås i 6 forskellige størrelser, for at du kan få et stilrent, ens design i din have, af forskellige størrelser af både krukkerne, underskålene og planterne.
Denne tabel viser diameteren for de forskellige underskåle:

Diameter i cm
Tilsvarende krukke
24
30
37
44,5
51
56


Materiale:
IDeL har siden 1950'erne arbejdet og forbedret deres krukker og underskåle, ikke kun til at være mere holdbare, men også til fortsat at opnå alle kravene inden for plastikmaterialer. Derfor begyndte IDeL at producere deres krukker og underskåle udelukkende af genanvendeligt plast, samt at tilbagekalde alle produktionsfejl, leveringsskadet eller ødelagte produkter, som de selv genanvender til at producere nye.

IDeL's designere har ikke kun indrettet sig efter de materielle ændringer, men gør hver dag et forsøg på at udforske de nye trends og farver, således krukkerne og deres underskåle altid passer til hvad forbrugerne ønsker. Vaso Liscio underskålen er lavet i plast med farven impruneta, som minder om terracotta.

Egenskaber:
Vaso Liscio underskålene, har igennem deres produktionsfase, blevet bearbejdet med en rotations teknologi, som anvendes til at gøre krukkerne og underskålene mere holdbare, således de kan stå ude hele året.

Underskålene er stødsikre og letvægt, så du nemt og hurtigt kan flytte rundt på dem, sammen med dine krukker.
Derudover er underskålene også resistente overfor temperaturskift og UV-stråler, så du ikke behøver at bekymre dig om frostspringninger.

Anvendelse:
IDeL startede med at lave krukker til børnehaver, vuggestuer og gartnere, men har igennem de sidste 60 år, arbejdet på at forbedre deres krukker, således de kan anvendes til hoteller, restauranter, private m.m. og har dertil også udviklet underskålene.

Vaso Liscio underskålene er fremragende til at skabe den perfekte harmony mellem design og funktionalitet, om det er til indendørs eller udendørs brug.
Liscio Doppio Bordo serien er specielt designet til at indrette og designe grønne områder, terrasser, altaner eller haver.

Øvrige oplysninger:
Firmaet IDeL, er et italiensk krukkefirma, som har brugt de sidste 60 år på at specialisere sig indenfor genbrugsplast, bæredygtighed og innovation.
IDeL er i dag styret af den tredje generation, siden firmaets grundlæggelse, og har udvidet til 28 produktionsmaskiner, som kører hele døgnet, mere end 3000 forskellige produkter og leverer til mere end 60 forskellige lande, verden over.

Farve Orangebrun
Materiale Plast
Krukkeform Rund, Ude, Inde
Omkreds 24 cm
Anvendelse Haver, Parker, Terasse

Derfor skal du have krukker i haven

Krukker er fantastiske til at skabe farver, liv og stemning i din have. Uanset om du har en stor eller lille terrasse, så har du med krukker mulighed for at sætte dit helt eget præg på din udendørs indretning.  Vi har et stort sortiment af krukker i forskellige størrelser, former og farver. Der er kort sagt noget for enhver smag. 

Grønne eller blomstrende krukker 

Mange vælger at plante smukke blomster i deres krukker, der sætte knald på farverne på terrassen eller altanen i løbet af sommeren. Men om vinteren er krukker også uundværlige. Her bruges de ofte til at plante stedsegrønne planter i, så der altid vil være grønt og frodigt året rundt. 

Find den rigtige krukke til din have

Stort udvalg af flotte havekrukker

Vi har mange forskellige mærker, når det kommer til krukker. Et af de mest populære mærker er Lechuza.

Lechuza er et tysk mærke, der er produceret af mændene bag Playmobil. Krukkerne er lavet af et let, og kraftigt plastmateriale og har et smart selvvandingssystem. De kan stå både ude og inde. Se alle produkter fra Lechuza her.

Hvad kan du plante i krukker? 

Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser, når det gælder planter i krukker. Med den rette planteskolejord eller krukkejord, vil langt de fleste planter trives i krukker.  Nedenfor finder du bare nogle eksempler på, hvad krukker egner sig godt til. 

Roser i krukker

Roser kan nemt plantes krukker, så du kan få indrettet en lille rosenhave på terrassen eller et hjørne i haven, hvor du opholder dig meget. Her er det dog vigtigt at sørge for, at roserne har de bedst mulige betingelser for at kunne trives bedst. Læs mere om, hvordan du får succes med dine roser i krukker her.

Stauder i krukker  

Selvom du ikke har have, kan du sagtens plante stauder, da mange godt i krukker. Af de klassiske stauder er det bl.a. kæmpemargerit, lupin, lobelie, ridderspore, salvie og daglilje, der kan gro i krukker. Vælger du stauder med forskellig blomstringstid og supplerer med forårsløg, kan du næsten have blomster året rundt. Læs mere om, stauder i krukker i her

Vinterbeskyttelse af krukker

Når du har planter i krukker, er det en god ide at vinterbeskytte dem med vintermåtter og fiberdug. For at frostsikre dine krukker, skal vandet kunne drænes fra. Det er derfor vigtigt at lave et hul i bunden af krukken, så vandet kan drænes fra.

Vi anbefaler også

Vaso Liscio

Vaso Liscio

Vaso Liscio Ø35 cm

349,00 kr.