Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Planteskolejord fra Champost

Planteskolejord fra champost

Mængderabat
Antal Pris
Fra 1 stk 89,95 kr.
10 stk Spar 15,00 kr./stk 74,95 kr.
20 stk Spar 20,00 kr./stk 69,95 kr.

Angiv antal

Samlet pris

89,95 kr.

INDHOLD:
Champost Planteskolejord består af champost, som er komposteret hestegødning, så der er gødning og micro organismer i. Hertil er tilsat en god kvalitet spagnum, så blandingen ikke bliver for stærk, samt granulerede moler, for bedre at kunne obsorbere vand og gødning.

DERFOR:
Sunde Planter er mere modstandsdygtige imod sygdom og skadedyr. Champost Planteskolejord er velegnet til at plante direkte i. Dette pottemuld forbedrer jordstrukturen og holder på vand og gødning. Det er særdeles velegnet til lette jordtyper p.g.a. champosten og leret.

VANDING: 
Champost Planteskolejord er nemmere at vande op end planter, som er plantet i spagnum. I tørt og varmt vejr skal der vandes dagligt - uden dog at overvande. Underskålen må gerne være tom en gang imellem

ANVENDELSE:
Champost Planteskolejord er velegnet til udendørs krukker, potter, blomsterkummer og altankasser m. m. Kan anvendes til langt de fleste planter, dog ikke til surbundsplanter. Hvis jorden anvendes indendørs, kan der forekomme små fluer, da det er ny-komposteret organisk gødning.

GØDNING: 
Champost Planteskolejord indeholder gødning i form af champosten, og derfor tilsættes der ikke gødning det første år, men bliver der lyse skud på planterne, kan det blive nødvendigt at gøde med lidt kvælstofholdig gødning.

KRUKKER: 
Champost Planteskolejord er yderst velegnet til krukker, altankasser, potter og kummer m.v., da der kan plantes direkte i planteskole-jorden, men husk godt dræn i bunden af krukkerne.