Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

GroGreen® Roser NPK 6-2-8 + 2% Mg

  • 100% organisk gødning, helt uden kemiske stoffer
  • Får afskårne roser til at holde længere
  • Lavet med magnesium og tang
Tilbehør
  • 44,95 kr.
  • 599,00 kr.

Angiv antal

Samlet pris

89,95 kr. -47%

Normalpris 169,95 kr./stk.

Tilbuddet udløber 15/07/24

GroGreen® Roser NPK 6-2-8 + 2% Mg

GroGreen® Køkkenhave:
GroGreen® Rhododendron gødningen er det perfekte valg til den rosenglade haveejer, som ønsker et mere bæredygtigt og miljøvenligt gødningsprodukt.
Rosen gødningen indeholder tang, som har været anvendt igennem århundrede, som et naturligt gødningsmiddel i de kystnære områder. 

Tangen har været anvendt som gødning til planter, blomster og rosenbuske. Det tilføjer nemlig vigtige sporstoffer og mineraler til jorden, som sikrer en sund vækst for planterne og en næringsholdig jord til rødderne. Det tilføjede magnesium sørger ydermere for at roserne får en stærkere vækst og intense, farverige blomster igennem vækstsæsonen.

Natural Roser kan anvendes til alle typer af roser; buskroser, slyngroser, storblomstrende eller renaissance - uanset er gødningen skånsom men effektiv.
GroGreen® Roser er en 100% organisk specialgødning, som er special udviklet til roser, uanset type, om den er i krukke eller på friland, så svider gødningen ikke roserne.

Dosering:
Vi anbefaler at anvende ca. 50 gram pr. plante, når roserne først udplantes i bedet eller krukken. Gødningen kultiveres ned i jorden sammen med planten.
Efterfølgende anbefaler vi at anvende ca. 100 gram pr. kvadratmeter, som spredes omkring roserne 3-4 gange årligt.

Rosen gødningen er en del af GroGreen® Natural serien, som alle er langtidsvirkende gødninger. Ved at være langtidsvirkende, er de næringsstoffer, som gødningen har, tilgængelige for planterne over længere tid, således de kan optage dem løbende. Gødningen er dog ikke kun meget god for planterne, men har også en minimal mængde udvaskning, grundet dens organiske oprindelse, hvilket også er et plus for miljøet.

Anvendelse:
GroGreen® Roser gødningen skal anvendes fra marts til juli og igen fra september til november, gerne op til 3-4 gange årligt, hvor du med fordel kan gøde 2 gange i foråret for at styrke roserne til vækstsæsonen og nøjes med en enkelt gang i efteråret, hvis ikke roserne kræver mere.

De organiske materialer og det organiske kvælstof, som gødningen består af, omsættes af planterne og nedbrydes af mikroorganismer i jorden. Det er under denne process at mikrofloraen stimuleres, samtidig med at gødningen giver en god biologisk aktivitet i jorden, og dermed udvikles jorden økosystem bedre. Gødningens næringsstoffer frigives ikke på samme tid, men frigøres langsomt i takt med omsætningen, som kan blive påvirket af temperaturen, fugtigheden og det eksisterende biologiske aktivitetsniveau i jorden.

Ønsker du at pleje og forkæle dine roser yderligere, kan du med fordel anvende flydende bladgødning, samtidig med den fingranulerede gødning, således du opnår de mest farverige og sunde roser.

GroGreen® Roser er desuden den bedste gødning til buketroser, da det høje kaliumindhold i gødningen, får afskårne roser til at holde sig flotte og friske i længere tid.

Indhold:
Produktet er miljøvenligt, bæredygtigt og skånsomt overfor roser og natur. Gødningen indeholder ikke fjerkrægødning, men er derimod en gødning sammensat uf fra andre vegetabilske og animalske kilder, som alle er godkendt til økologisk dyrkning.

Total Kvælstof (N)6,0%
- heraf organisk kvælstof (N)6,0%
Fosfor (P)2,2%
Kalium (K)8,3%
Magnesium (Mg)2,4%
Tang2,0 %

Produktet er klorfattigt.

Øvrige oplysninger:
GroGreen® Natural Roser er godkendt til økologisk dyrkning, grundet dens 100% organiske indhold.
Gødningens emballage er lavet af genbrugsplast, og kan blot smides i plast genbrug når spanden er tom.

Giftighed Ja
Økologisk Ja
Form Organisk
Anvendelse Haver, Krukker

Vi anbefaler også

Handske MaxiFlex - Ultimate
Bestseller

Handske MaxiFlex - Ultimate

Handske MaxiFlex - Ultimate Str 6

Fra

39,95 kr.
Gødnings,- Salt spreder 27 liter
Bestseller

Gødnings,- Salt spreder 27 liter

Gødnings,- Salt spreder 27 liter

599,00 kr.