Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Flopro+ vandingscomputer

  • Passer til 3/4'' (19mm) vandhane og 1/2''(12,5mm) vandslange
  • Batteri: 2 x AA (ikke inkluderet)
  • Nem at indstille til dine vandingspræferencer

Angiv antal

Samlet pris

599,00 kr.

Flopro+ vandingscomputer

Få hjælp af Flopro+ som aldrig glemmer en vanding!
Vi kan ikke altid være heldige at få en aftale med naboen om at vande, mens du er på ferie - men med Flopro vandingscomputer, kan du roligt pakke kufferten og drage af.

Vandingscomputeren er nem at indstille og har et tydeligt LCD display.
Computeren har et automatisk og et manuelt vandingssystem, således at du kan vælge selv eller vælge det der allerede er programmeret.

Vandingscomputeren er designet med en forsinkelsesfunktion, der udsætter vandinger i tilfælde af regn. Hermed undgår du vandspild
Koblingerne på vandingscomputeren er passer til 1/2" og 3/4" slanger og er ikke begrænset til Flopro produkter.

Automatiseret vanding i haven

Bruger du stadigvæk tid på at gå hele haven rundt for at vande hver enkelt plante. Så giver du måske ikke dine planter vand nok og du bruger formentlig meget tid på det. Med et vandingsur eller en vandingscomputer, kan du automatisere hele vandingsprocessen i din have eller du kan nøjes med at bruge det når du ikke er hjemme. 

En vandingscomputer tilsluttes direkte på vandhanen og herfra er der frit valg for hvordan din vanding skal foregå. Nogle foretrækker en siveslange, andre en drypslange og nogle PE-rør med tilslutninger. 

Vandingscomputeren er en lille computer, der kan programmeres til at vande efter dine ønsker. Nogle bruger den som fuldautomatisk vanding af haven, mens andre køber en mindre advanceret en og bruger den på ferier eller i særligt varme perioder, hvor der er langt imellem regnbyerne.