Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Krydderurtegødning

  • NPK 4-0-4 (100% organisk gødning baseret på planter)
  • Giver op til 50 liter opblandet gødning
  • Til alle typer af krydderurter (kan også anvendes til grønsager)

  • Udvikler rodnettet, som gør planterne sunde og stærke.
  • Gør planterne mere modstandsdygtige.

Tilbehør
  • 39,95 kr.
  • 179,95 kr.
  • 379,00 kr.

Angiv antal

Samlet pris

59,95 kr.

Anvendelsesområde
Organisk krydderurtegødning er gødning til krydderurter i haven og hjemmet. Gødning kan også anvendes til grøntsager i krukker, højbede, drivhus, altankasser m.m. 


Brugsanvisning
Krydderurtegødning er et koncentrat og skal blandes op med vand før brug. Brug flaskens låg som målebæger.


Har du krydderurter i haven?

Krydderurter i haven. Krydderurter på altanen. Krydderurter i drivhus. Ja, de kan stå mange steder. Sågar også indenfor. 

Det er populært at have krydderurter i haven og det er helt forståeligt: De kan let passe ind alle steder, de er utrolig flotte, de giver haven en fantastisk duft og de kan bruges til te, drinks, desserter og utallige retter, hvor de giver maden et pift, samtidig med at tilføre vitaminer og mineraler.

Sådan gør du: Sol, vand og gødning til krydderurter

Mange krydderurter er nemme at passe og pleje. Det gælder fx de flerårige krydderurter som purløg, oregano, citronmelisse og mynte. Timian er også nem og den er endda stedsegrøn, så den står flot om vinteren og du kan plukke lidt fra den hele året. Andre kræver lidt mere af dig, typisk de etårige krydderurter som fx basilikum, dild, persille og koriander. 

Langt de fleste krydderurter elsker lyset fra solens stråler og udvikler en mere intens smag. De skal have vand regelmæssigt, men absolut ikke for meget, og mange vil helst have det rimelig tørt. Enkelte krydderurter som fx persille, purløg og basilikum skal dog have det rimelig fugtigt hele tiden og må ikke tørre ud, så kommer de nemlig ikke igen. 

Især til krydderurter i krukker og potter er det vigtigt at give krydderurtegødning. Krydderurterne står i et lukket miljø i krukken og kan ikke trække næring fra jorden. Med ECOstyle organiske Krydderurtegødning giver du dine krydderurter nøjagtig de næringsstoffer, som de har behov for. Og fordi gødningen er organisk, er du sikker på, at krydderurterne ikke får for meget gødning på bekostning af smagen.

Organisk gødning til krydderurter er godt for både etårige og flerårige krydderurter

En organisk gødning er altid 100% naturlig og god til både etårige og flerårige krydderurter. Modsat en kunstgødning, kan krydderurterne med en organisk krydderurtegødning optage den næring, som de har brug for. Endda i deres eget tempo, så de ikke bliver høje og ranglede.

Med ECOstyle organiske gødning til krydderurter får du sunde og kraftige krydderurter, der er endnu flottere at se på, giver endnu mere smag og som bedre kan modstå angreb.


Spørgsmål og svar om Krydderurtegødning

Hvad er en organisk krydderurtegødning?
En organisk krydderurtegødning er en 100% naturlig gødning, som er velegnet til alle sorter af krydderurter. En organisk gødning er altid naturlig, modsat en kunstgødning, som er kemisk fremstillet. Læs mere om organisk gødning.

Hvorfor har organisk gødning til krydderurter en brunlig farve?
Gødningen er baseret på planter og helt naturlig. Den har derfor en naturlig jordbrun farve.

Hvorfor har gødningen en speciel duft?
En organisk gødning har en kraftigere duft end en kunstgødning. Det er helt normalt og kendetegner organisk gødning generelt.

Kan organisk krydderurtegødning bruges i selvvandingskasser og selvvandingskrukker?
Nej. Hvis du bruger en organisk gødning i selvvandingskasser, selvvandingskrukker eller et andet selvvandingssystem, kan du opleve, at blandingen med vand og gødning, lugter.

Jeg oplever, at jorden bliver hvid / muggen, når jeg bruger organisk gødning, hvad skyldes det?
Den hvidlige, muglignende svampebelægning er ganske naturlig. Når man bruger organisk gødning, kan der forekomme svampedannelse. Lidt mug er blot et tegn på, at der er mikroliv i gødningen. Mugpelsen er uskadelig for planterne og kan blot vendes ned i jordoverfladen med fx en gaffel.

Hvad er NPK?
NPK fortæller dig, hvilke næringsstoffer krydderurtegødningen indeholder. Planter er forskellige og har brug for forskellige næringsstoffer. Vores organiske krydderurtegødning er en specialgødning og tilpasset krydderurter og grøntsager.

Loading...

Vi anbefaler også

Handske MaxiFlex - Ultimate
Bestseller

Handske MaxiFlex - Ultimate

Handske MaxiFlex - Ultimate Str 6

Fra

34,95 kr.
Gødningsspreder på hjul 12 liter
Bestseller

Gødningsspreder på hjul 12 liter

Gødningsspreder på hjul 12 liter

179,95 kr.
Gødnings,- Salt spreder 27 liter

Gødnings,- Salt spreder 27 liter

Gødnings,- Salt spreder 27 liter

379,00 kr.