Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Økojord fra Holmebo

Økojord fra Holmebo er jord, der er tilpasset et økologisk havebrug. Jorden kan bruges både til dyrkning af grøntsager, blomster og andre haveplanter. Den er uden kemiske stoffer af nogen art.

  • pH-Værdi: 5,5-6,5 
  • 40 liter
  • All-round jord til havens planter
  • Kan også bruges indendørs
  • Svensk kvalitet fra Holmebo

Brug jorden til din økologiske have.

Angiv antal

Samlet pris

39,95 kr.

Økologisk plantejord, som er godkendt til økologisk dyrkning, da den er tilpasset til økologisk havebrug. Jorden kan købes i 40 liter poser, så du kan nøjes med at købe til en enkelt krukke eller til et helt bed.

Økojord fra Holmebo er en 100% naturlig all-round jord der kan bruges til stort set alle havens planter; Krydderurter, buske, blomster og meget mere. Der er ikke tilsat nogle kemiske stoffer, og den består udelukkende af naturlige materialer. Jorden har en god gennemsnitlig pH-værdi. Den egner sig ikke til surbundsplanter som hortensia og rhododendron.

Pas på med at opbevare det for varmt, da det er et naturprodukt kommer det let til at lugte hvis det opbevares for varmt eller direkte i solen. Økojord fra Holmebo har bedst af at stå koldt og i skyggen - så hvis det er muligt, er det  bedst. Jorden kan både bruges inde- og udendørs.