Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Reservedel til Nido hængeampel

  • Snoren kan holde til max 10 kg
  • Passer til Nido 28 hængeampel
  • Lavet af jern, aluminium og plastik
Tilbehør
  • 349,00 kr.
  • 84,95 kr.
  • 299,00 kr.
  • 119,00 kr.
  • 99,95 kr.

Angiv antal

Samlet pris

59,95 kr.

Reservedel til Nido hængeampel

Reservedelen er beregnet til Nido 28 hængeampel.

For at sikre din hængeampel bedst anbefaler vi at du ikke hænger den steder hvor du ofte går, så som stier, gange, dørkamme osv.

Krukken og monteringssnoren er ikke beregnet til stærke vinde, og vi forslår derfor at du sikre både din krukke, snor og dine planter, ved at hænge krukken et vindstille sted eller afmontere den ved middel til stærk vind.

Hængeampelen skal have rigeligt af plads til at kunne snurre rundt, og svinge let fra side til side uden at ramme vægge, andre ampler eller lignende, for at beskytte krukken og monteringssnoren lige.

Hver ekstra opmærksom på at monteringssnoren og hængeampelen ikke må overgå maksimumsvægten på 10 kg. Dette gælder med jord, planter, vand osv. til sammen. Det er derfor også vigtigt at du i vintermånederne sikre dig at der ikke opbygger sig sne på din hængeampel.

Sikre dig at din hængeampel er korrekt opsat ved at tjekke om hver af de tre tråde spænder lige meget når krukken hænger frit. Ved at vægten er lige fordelt, forlænger du monteringssnorens levetid, og mindsker risikoen for at hængeampelen falder ned.

Derfor skal du have krukker i haven

Krukker er fantastiske til at skabe farver, liv og stemning i din have. Uanset om du har en stor eller lille terrasse, så har du med krukker mulighed for at sætte dit helt eget præg på din udendørs indretning.  Vi har et stort sortiment af krukker i forskellige størrelser, former og farver. Der er kort sagt noget for enhver smag. 

Grønne eller blomstrende krukker 

Mange vælger at plante smukke blomster i deres krukker, der sætte knald på farverne på terrassen eller altanen i løbet af sommeren. Men om vinteren er krukker også uundværlige. Her bruges de ofte til at plante stedsegrønne planter i, så der altid vil være grønt og frodigt året rundt. 

Find den rigtige krukke til din have

Stort udvalg af flotte havekrukker

Vi har mange forskellige mærker, når det kommer til krukker. Et af de mest populære mærker er Lechuza.

Lechuza er et tysk mærke, der er produceret af mændene bag Playmobil. Krukkerne er lavet af et let, og kraftigt plastmateriale og har et smart selvvandingssystem. De kan stå både ude og inde. Se alle produkter fra Lechuza her.

Hvad kan du plante i krukker? 

Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser, når det gælder planter i krukker. Med den rette planteskolejord eller krukkejord, vil langt de fleste planter trives i krukker.  Nedenfor finder du bare nogle eksempler på, hvad krukker egner sig godt til. 

Roser i krukker

Roser kan nemt plantes krukker, så du kan få indrettet en lille rosenhave på terrassen eller et hjørne i haven, hvor du opholder dig meget. Her er det dog vigtigt at sørge for, at roserne har de bedst mulige betingelser for at kunne trives bedst. Læs mere om, hvordan du får succes med dine roser i krukker her.

Stauder i krukker  

Selvom du ikke har have, kan du sagtens plante stauder, da mange godt i krukker. Af de klassiske stauder er det bl.a. kæmpemargerit, lupin, lobelie, ridderspore, salvie og daglilje, der kan gro i krukker. Vælger du stauder med forskellig blomstringstid og supplerer med forårsløg, kan du næsten have blomster året rundt. Læs mere om, stauder i krukker i her

Vinterbeskyttelse af krukker

Når du har planter i krukker, er det en god ide at vinterbeskytte dem med vintermåtter og fiberdug. For at frostsikre dine krukker, skal vandet kunne drænes fra. Det er derfor vigtigt at lave et hul i bunden af krukken, så vandet kan drænes fra.

Vi anbefaler også

Nido - hængeampel

Nido - hængeampel

Nido - hængeampel Hvid, Model 28, 27x23, rund

349,00 kr.
Osmo® Krukkejord

Osmo® Krukkejord

Osmo® krukkejord 40 l. sække

84,95 kr.
Bio Havegødning NPK 6-2-6 (+2)

Bio Havegødning NPK 6-2-6 (+2)

Bio Havegødning NPK 6-2-6 (+2) 15 kg. sæk

Fra

249,00 kr.
Leca®
Bestseller

Leca®

Leca® 50 Liter sække

Fra

79,00 kr.
Planteskolejord fra Champost
Bestseller

Planteskolejord fra Champost

Planteskolejord fra Champost 50 liter sække

Fra

89,95 kr.