Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Færdighæk

Færdighæk den lette løsning til en hurtig hæk

Vi tilbyder færdighæk som Bøgehæk og Ligusterhæk til gode priser. Færdighæk planterne er specielt udvalgt, så de har en god fylde fra bundt til top, således du hurtigt får et godt resultat.

Når man planter færdighæk, sparer man 4-5 år, i forhold til at plante almindelige planter. Dog skal de lige have en vækstsæson eller to til at vokse sig helt tætte. 

Færdig hæk er et kvalitetsprodukt, der gør det muligt for enhver at få en fuldt færdig hæk på få timer.

Færdig hæk er en god løsning når der ønskes:

 • hurtig afskærmning
 • lukning for indkig
 • nyetablering af have
 • øjeblikkelig læ
 • genopretning efter trafikskade
 • afløsning for stakit eller lamelhegn

Læs mere

Færdighæk

Færdighæk Liguster 'Liga'
Bestseller

Færdighæk Liguster 'Liga'

Ligustrum vulgare 'Liga' Med klump,- 150-175 cm.

Fra

239,00 kr.
Flere varianter
Plantetorvet Færdighæk Bøg
Bestseller

Plantetorvet Færdighæk Bøg

Plantetorvet Færdighæk Bøg Med klump, Klippet i 170 cm., Med klump,- 160-180 cm.

Fra

279,00 kr.
Plantetorvet Færdighæk Bøg
Bestseller

Plantetorvet Færdighæk Bøg

Plantetorvet Færdighæk Bøg Med klump, Klippet i 170 cm., Med klump,- 160-180 cm.

Fra

279,00 kr.
Vent venligst..

Færdighæk den lette løsning til en hurtig hæk

Vi tilbyder færdighæk som Bøgehæk og Ligusterhæk til gode priser. Færdighæk planterne er specielt udvalgt, så de har en god fylde fra bundt til top, således du hurtigt får et godt resultat.


Færdighæk bøg og liguster kommer i form af enkelt planter med klump. Færdighæk Modul Thuja Brabant kommer i moduler, der måler 100 X 35 X 33 cm. De leveres med 4 bærestropper, så de er lige til at sætte ned i den gravede rende.

Færdig Hæk er billig og lettere at etablere end et træhegn og samtidig den mest naturlige og miljørigtig form for afskærmning. Et levende hegn holder i sagens natur længere end et fast hegn og skal naturligvis ikke påføres sundhedsfarlige kemikalier. Et par årlige trimninger er alt, hvad der kræves for at holde hækken i topform.

Plantevejledning

 1. Planterne skal plantes inden for et døgn efter modtagelsen.
 2. Grav en rende i ca. 30 cm dybde og sørg for at løsne jorden grundigt i bunden af renden for at sikre optimalt dræn og vandoptagelse. Planterne bør plantes således, at rodklumpen er 3-5 cm under jordniveau.
 3. Planterne placeres i renden med den rigtige planteafstand. Nettet skal blive omkring klumpen.
 4. Jord fyldes i renden, så klumpen er dækket halvt.
 5. Renden fyldes op med vand. Når vandet er trukket væk, fyldes renden næsten helt op med jord. Jorden trædes godt til omkring klumperne, samtidig med at det kontrolleres, at planterne står lodret

Pasningsvejledning

På særlige vindomsuste steder, kan det være hensigtsmæssigt at støtte planterne med hegnstråd, med et antal kraftige stolper. En plastbelagt tråd i ca. 1 meters højde vil være passende. 2 meter mellem stolperne.

For at sikre optimal etablering og tilvækst er det nødvendigt at holde Færdig Hæk  omhyggeligt tilvandet minimum det første år, specielt i marts til september. Kommer der i en periode kun lidt eller ingen regn, bør planterne vandes hver 8. dag med ca. 10 l vand pr. plante.

Efter plantning bør hækken rettes til i toppen for at få planterne ens i højde. Det vil ofte være tilstrækkeligt at klippe hækken 3-5 cm. Ligeledes bør hækken rettes til på siderne, så hækken fremtræder toptrimmet. I årene fremover kræver en færdighæk kun normal pasning og gødskning, ganske som en "almindelig" hæk. 

Loading...