Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Knopbusk

Cephalanthus occidentalis

Varen er i øjeblikket ikke tilgængelig for bestilling

Bladene på denne plante er grønne og elliptiske.Blomster er 1 - 5 cm, cremegule. Den blomstrer i perioden juli- september.100 - 200 cm høj og 90 - 120 cm bred, som ofte bruges opretvoksende. Plantes på en plads i haven, hvor der er fuld sol. Passes med mellem gødning - 90 - 120 cm plante, som er middel hårdfør.Planten er velegnet til brug i haver og parker.
Bladfarve Grøn
Blomsterfarve Hvid
Blomstring Sommer
Jordbund Middel
Lysforhold Fuld sol, Halvskygge

Knopbusk - Prydbuske

 

knopbusk - amerikansk knapbusk - cephalanthus occidentalisKnopbusk (cephalanthus occidentalis) er en løvfældende busk, med elliptiske, græsgrønne, blanke blade. Planten bliver i snit 1-3 m, men kan nå en højde på 6 m.
Blomsterne på 2-3,5 cm i diameter er anbragt i en kugle eller knop, der af navnet. Blomstrer i juli til september og spreder en dejlig sød duft, der tiltrækker sommerfugle. Planten er meget hårdfør, og kan klare at blive plantet i fugtig jord.
Skal beskæres i marts, hvis man vil det. Man kan nøjes med at trimme den, så den holder formen. Buske der har vokset vildt, kan skæres hårdt tilbage. Læs mere om plantning og pleje af prydbuske her.

Vi anbefaler også

Plantemåtte
Bestseller

Plantemåtte

Plantemåtte 60 cm.

49,95 kr.
Havens All-Round Gødning 12-2-10
Bestseller

Havens All-Round Gødning 12-2-10

Havens all-round gødning 12-2-10 15 kg. pose

Fra

124,95 kr.
Plantemuld m. kompost  fra Champost
Fragtfri

Plantemuld m. kompost fra Champost

Plantemuld m. kompost fra champost 900 liter

Fra

1.149,00 kr.