Dværgmispel 'Skogholm'

(Latin: Cotoneaster dammeri 'Skogholm')
Vælg mellem 2 størrelser (Klik på dropdown menu)

Samlet pris for 1 stk:
Fri fragt ved køb over 500 kr.
Medlem af Danske Havecentre
Godkendt af e-handelsfonden
Grogaranti (læs mere)

Beskrivelse:
God stedsegrøn bunddækkeplante med kraftig, opret vækst 70-90 cm i højden. Bladene er mørkegrønne. Stedsegrøn betyder at den beholder bladene på om vinteren.  

Blomst og bær:
Får hvide blomster i maj der har en god duft ligesom æbleblomster. Planten får mange røde bær om efteråret der sidder på i vinterperioden også.

Trivsel:
Trives fint på skråninger og andre udsatte steder i både sol og skygge. Planten er også god til plantning under større træer og buske, da den også her vil trives og skabe en god bunddække. Den er hårdfør og nøjsom, og tåler kraftig beskæring.

Plantning:
Anbefalet mængde: 4-8 pr. m2.

Bemærkninger:
En af de mest anvendte bunddækkeplanter igennem mange år i Danmark, da den har kraftig vækst, og dækker hurtigt, og er pæn at se på hele året. Den behøver næsten ikke pasning, den er sund og tåler alt slags vejr. Find flere Cotoneaster varianter her

Hvis du har en dårlig jord, f.eks. sandet, leret eller næringsfattig er det er god ide at tilføje Jordforbedring. Dette er med til at give planterne er god start, samtidig gøder det også jorden og gør jorden mere porøs, hvilket også med skabe bedre vækstbetingelser for denne plante. 

Husk også